Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیرکل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی از واریز بیمه بیکاری کرونا برای 90 درصد از مشمولان در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا، مهدی شکوری بیان کرد: متاسفانه در اثر شیوع کرونا بسیاری از مشاغل و فعالیت‌های اقتصادی دچار آسیب و تعداد زیادی از افراد بیکار شدند.
وی اظهارداشت: افزون بر 750 هزار نفر در سامانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ثبت نام کردند و متقاضی دریافت مقرری بیمه بیکاری در ایام کرونا بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی گفت: آمار متقاضیان دریافت مقرری بیمه بیکاری ایام کرونا بیش از 870 هزار نفر بود، اما تعدادی مشمول نبودند.
وی افزود: براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا افرادی می‌توانستند از مقرری بیمه بیکاری در ایام کرونا بهره‌مند شود که مشمول قانون کار و تامین اجتماعی بوده و در عین حال رابطه مزدبگیری با کارفرما داشته باشند و سه درصد بیمه بیکاری را پرداخت می‌کنند.
شکوری اظهار داشت: با ابلاغ این مصوبه تعداد زیادی از چرخه دریافت مقرری بیمه بیکاری خارج شدند در نتیجه فهرست افراد متقاضی کاهش یافت.
وی ادامه داد: دولت رقم قابل توجهی را از محل صندوق توسعه ملی با موافقت مقام معظم رهبری برای پرداخت مقرری بیمه بیکاری ایام کرونا برای مشمولان تخصیص داد.
مدیرکل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی گفت: برای اسفند ماه سال گذشته 241 هزار نفر مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری بودند که 213 هزار نفر این مقرری را دریافت کردند.
وی ادامه داد: مقرری بیمه بیکاری در فروردین و اردیبهشت به ترتیب برای 446 و 331 هزار نفر پرداخت شده است.
شکوری تصریح کرد: سر جمع برای بیش از 990 هزار نفر ماه طی این سه ماهه توانسته ایم مقرری بیمه بیکاری پرداخت کنیم.
وی افزود: واریز بیمه بیکاری کرونا برای 90 درصد از مشمولان انجام شده و 10 درصدی که باقی مانده است، قرار بر این نیست که مقرری بیمه بیکاری پرداخت نشود بلکه پس از برطرف شدن این اشکالات مقرری آنان نیزپرداخت می‌شود.
مدیرکل امور بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی بیان داشت: ثبت نشدن صحیح شماره شبای بانکی در سامانه از سوی بیمه شده، انطباق نداشتن شبای بانکی با کد ملی بیمه شده، اعلام شبای بانکی به نام افراد دیگر خانواده، ثبت شماره حساب کارت بانکی بجای شبای بانکی، مشمول قانون کار نبودن برخی از افراد مثل بیمه رانندگان، کارگران ساختمانی وبیمه‌های خاص انفرادی و ارسال لیست حق بیمه از سوی کار فرما‌ها در دوران دریافت بیمه بیکاری از جمله این اشکالات است.
وی ادامه داد: وقتی حق بیمه از سوی کار فرما برای فردی واریز می‌شود به منزله اشتغال است بنابراین این عزیزان از لیست سازمان تامین اجتماعی برای پرداخت بیمه بیکاری حذف شدند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از رادیو اقتصاد، وی افزود: دولت پس از شیوع کرونا و تعطیلی کسب و کار‌ها برای حمایت از معیشت کسانی که بیکار شدند، تصمیم گرفت سه ماه (اسفند، فروردین و اردیبهشت) بیمه بیکاری پرداخت کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: واریز بیمه بیکاری دریافت مقرری بیمه بیکاری ایام کرونا شبای بانکی هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۳۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت پول هنگام ثبت‌نام صرفا برای کتاب، بیمه و فرم مدرسه مجاز است

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه دریافت هزینه در موقع ثبت‌نام از والدین دانش‌آموزان خلاف مقررات است گفت: مبالغ دریافتی از سوی مدرسه برای بیمه، کتاب و هزینه لباس هنرستانی‌ها تعریف شده است لذا اخذ بیشتر پول از سوی مدرسه، قطعا از سوی تیم بازرسی آموزش و پرورش پیگیری می‌شود.

سید مجتبی هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه با توجه به قاعده‌گذاری وزارت آموزش‌وپرورش در امر ثبت‌نام و آنچه در قانون اساسی وجود دارد، هیچ مبلغ غیرمجازی هنگام ثبت نام نباید از اولیاء دریافت شود گفت: علت این کار حمایت از جریان ثبت‌نام دانش‌آموزان است.

وی با بیان اینکه اگر این اتفاق بیفتد بخشی از جامعه از شرایط تحصیل باز می مانند، افزود: این کار ضررهای هنگفتی برای کشور به همراه خواهد داشت.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این دغدغه، به صورت روشن و واضح و به صورت سیاست کلان وزارت آموزش اعلام شده ادامه داد: بحث پرداخت مجاز کاملا تعریف شده است که بر اساس آن مبلغ بیمه فعلا طبق رقم سال گذشته، مبلغ کتاب‌های درسی و مبلغی که در هنرستان‌ها برای لباس درس هنرآموزان اخذ می‌شود، مجاز است البته هنرجویی که از سال گذشته لباس دارد، دیگر لزومی به تهیه لباس جدید ندارد.

هاشمی با بیان اینکه سایر مبالغ طی سال تحصیلی در صورت صلاحدید توسط اولیاء به مدرسه کمک می شود افزود: این کار در قالب کار انجمن اولیاء و مربیان و ایجاد فضای روشن با مدیریت اولیه اتفاق خواهد افتاد، اگر خلاف این انجام شود طبیعتا در سطح کشور با نظارتهای انجام شده، بررسی صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه اگر والدی در معرض این مسئله قرار گرفت، می‌تواند با مراجعه به سایت آموزش و پرورش و بخش شکایات مسئله را مطرح کند اظهار کرد: طبیعتا بررسی انجام و در حوزه نظارت همگانی نیز QRکدهایی در سطح مدارس نصب می‌شود که اولیاء می توانند  اطلاع رسانی کنند و بدون آنکه نامشان مشخص شود، مسئله بررسی و قطعا رضایت اولیاء جلب خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزییات تازه درباره رقم و زمان واریز مرحله سوم سهام‌عدالت
  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • دریافت پول هنگام ثبت‌نام صرفا برای کتاب، بیمه و فرم مدرسه مجاز است
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • خبر مهم مدیرعامل تامین‌اجتماعی برای بازنشستگان/ میزان دقیق افزایش حقوق مستمری‌بگیران اعلام شد
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری